Nem csak a 20 éveseké a világ! :)

Néha beugrok tornázni a “könnyített” órákra amit Herczogné Klárika tart hétfő-szerda-péntek 9 órai kezdéssel. Fantasztikus az az energia ami ezeken az órákon van!

Klárika egészségügyi problémák miatt fiatal korában, sőt még a főiskolákon is felmentett volt testnevelésből. A tanulmányai befejezése után tanárnő lett, kémiát, és technikát tanított. A magas vérnyomása, és pár plusz kiló miatt döntött úgy 1998-ban, hogy elkezd nálunk tornázni, és nagyon hamar el is tudta hagyni a gyógyszereket.

IMG_0360

2009-ben kértük fel, hogy kezdjen el egy könnyített órát tartani. Először szenior tornának hívtuk, de Klárika nem nyugdíjas tornát tart, így maradtunk a könnyített torna elnevezésnél. Természetesen nyugdíjasok is járnak hozzá, de olyanok is, akik például túlsúly miatt, vagy szülés, sérülés miatt úgy érzik, hogy jobb nekik a tornánk könnyített változata. Mindíg csodálattal tölt el a hatalmas enegriája, és odaadása amit a tornába belead. Ahogy Ő mondja, “A torna megtalált engem, és én megtaláltam a tornát.” A személyes példamutatás, és a tanítás élvezete az amit óráiban érezhettek. Igazi példakép lehet mindenki számára! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: