Online időszak

Kedves Primafitt Vendégeink,

Új időszak, gondolkodásmód és megoldási lehetőségek keresése elé állított minket a jelenlegi helyzet az élet minden területén. Testi, lelki egészségünk megőrzése érdekében rengeteget tettünk eddig is a közös sportolással, és most különösen nagy jelentősége van annak, hogy minden vendégünk egészségesen, erősen indul neki ennek a nehézségekkel teli és ismeretlen útnak, ami előttünk áll. Még inkább aktualitást élvez most a fizikális és mentális egészség megőrzésének a fontossága, és mi a Primafitt Sportegyesület edzői célul tűztük ki, hogy nem engedjük el a kezeteket az előttünk álló időszakban sem. Sok nehézségbe ütköztünk az online órák megvalósítása során, de nagy örömmel tölt el bennünket az érdeklődésetek, a kitartásotok és a kedves biztatásotok.

Több hetes kutakodás, tesztelés eredményeképpen sikerült egy felületet találnunk, ahol jó minőségben, egyszerűen tudjuk közvetíteni nektek az óráinkat. Az alkalmazás neve PERISCOPE. Csináltunk egy kis videót a használatáról, amit ide kattintva tudtok megnézni.
 

2020. április hónaptól az eddigi hagyományos szolgáltatási díjainktól jóval kedvezőbb fizetési lehetőséggel érhetitek majd el a Primafitt Sportegyesület online óráit, egységesen 3 900 Ft hozzájárulást szeretnénk kérni minden vendégünktől. Ez az összeg fedezi majd az óráink megtartásához szükséges informatikai szolgáltatási, és a digitális átálláshoz kapcsolódó egyéb költségeket. Az összeget jelenleg kizárólag banki átutalással tudjátok rendezni, később tervezzük a bankkártyás fizetési lehetőség bevezetését is. Kérjük, hogy az összeget minden hónap 10. napjáig szíveskedjetek átutalni az alábbi bankszámlaszámra, az alábbi módon.

Primafitt Sportegyesület bankszámlaszáma:

K&H Bank 10402908-50526752-75561000

A közlemény rovatban kérjük jelezzétek az alábbiakat:

  • vendég neve
  • aktuális hónap, amelyre vonatkozik a befizetés

Nagy segítségünkre lennétek, ha adótok 1%-ának felajánlásával is tudnátok, vagy családtagotok tudna támogatni bennünket. Nagyon köszönjük!

Primafitt Sportegyesület adószáma: 18620706-1-07

Friss híreinkről, fontos információinkról folyamatosan tájékoztatunk benneteket a primafitt.eu honlapunkon, és a Primafitt Sportegyesület Facebook oldalán is.

A további időszakban nagyon jó egészséget és sok velünk töltött kellemes sportórát kívánunk nektek!

Primafitt csapata

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: