Rólunk

Köszöntünk a Primafitt oldalán! 

Mindenki más céllal indul el az életmódváltás útján, van akinek az alakformálás, van akinek az erő- és állóképesség növelése, új képességek fejlesztése a célja, van akinek egyszerűen hiányzik a kikapcsolódás, vagy szeretné a mindennapi stresszt tudatosan ellensúlyozni az életében, illetve van aki diákként a heti két testnevelés óráját szeretné kiváltani egy kellemes mozgással. 

Csupa jó hírünk van számodra, hiszen a Primafitt alakformáló óránk professzionális, biztonságos és hosszú távú megoldást kínál minden korosztály részére a testedzés területén!

ONLINE óráinkra szeretettel várunk az iGym oldalán, ahol hetente több alkalommal tornázhatsz velünk. Amennyiben szívesebben tornázol otthoni környezetben, online felületünkön is követheted óráinkat. Bővebb információ és regisztráció:  igym.hu

Klimatizált, baktérium- és pollenszűrős fitness termünkben (OFFLINE), a hét minden napján, a számodra legmegfelelőbb napszakban sportolhatsz velünk Székesfehérvár belvárosában, a Csitáry G. Emil Uszodában.

Havonta megújuló, zenés, egyedülálló, saját koreográfiánk hatékony, szórakoztató, egyben könnyen tanulható teljes testet átmozgató edzést biztosít számodra. Rendszeres edzéslátogatással, az izmok folyamatos átmozgatásával, a testkontúrok feszesednek, tónusosabbá válnak, szebb esztétikusabb megjelenést biztosítva számodra. Az óráinkon 11 zeneszámra végzünk koreográfiával fűszerezett  (2 bemelegítő, 8 erősítő és 1 nyújtó) gyakorlatokat, amely minden hónapban 4 új gyakorlattal frissül. Így van idő a gyakorlatok elsajátítására, de mielőtt megunnánk őket, új gyakorlatok jönnek a helyükre.

A kritikus testrészek formálására külön figyelmet fordítunk. A fizikai erőnlétünk, megjelenésünk és a közérzetünk javulása már néhány hét után észrevehető változáson megy keresztül.

Öltözőnkben zárható értékmegőrző szekrényekben helyezheted el az értékeidet, átöltözési és zuhanyzási lehetőség biztosított számodra. Óráinkon kényelmes sportruházat ajánlott, a gyakorlatokat sportcipő nélkül végezzük, puha, szivacsos felületen. Ajánlott papucsot, egy kisebb törölközőt és a folyamatos folyadékpótlás érdekében innivalót hozni az óránkra. Foglalási felületünkön kérjük, hogy előzetesen jelentkezz be a tornastúdióban számodra megfelelő időpontban induló óránkra. Bejelentkezés

Az óráinkon használt koreográfia elemei egyéni és eredeti jellegű alkotások, saját ötleteinken alapulnak. A PRIMAFITT csapat saját szellemi tulajdonát képezik, melynek védelmét törvény biztosítja. Az alkotóink által létrehozott értéket, koreográfiánk anyagát amennyiben szeretnéd oktatóként népszerűsíteni, használni saját óráidon, kérünk, hogy keress meg bennünket az elérhetőségek egyikén az anyag jogszerű használatára vonatkozó megállapodás céljából.

Várunk szeretettel, 

primafitt_logo_v2

Csapata

%d blogger ezt szereti: