Edzőink

Szabó-Bodó Adrienn Vezető Oktató

Sziasztok! Adrienn vagyok, a Primafitt Tornastúdió vezetője. Több mint 25 éve tartok alakformáló tornát a sportolni vágyóknak. A szépsége ennek a sportmozgásnak, hogy kortól függetlenül bárki végezheti, így a tinédzserektől a nagymamákig mindenki megfordul az óráinkon. Sportrekreációs szakemberként a célom, hogy jól érezd magad az óráimon, hiszen mindenki azért sportol, mert valami célja van vele. Sokan az alakjukon szeretnének változtatni, vannak fiatalok akik tesiórát váltanak ki nálunk, de vannak akik csak formában szeretnék tartani magukat. Az alakformáló óráinkon segédeszközök nélkül mozgatjuk meg az összes izomcsoportot, zenére koreografált gyakorlatokkal, így egy vidám, változtatos órán tudsz tornázni. Szeretettel várlak az órámon!

Simon Elvira Vezető Oktató

Sziasztok! Elvira vagyok, több mint 20 éve a Primafitt SE Oktató Csapatának tagja. Felnőtt életem minden szakaszát végig kísérte és kíséri ez a mozgásforma, így bátran állítom, hogy akár diákkènt, akár kisgyermekes anyukaként, akár 40 év felett is tökéletes választás ez a torna! A fittség nem korosztály vagy alkat kérdése, ezt tapasztalaból tudom ! Zenés, koreografált konditorna óráinkon nem csak a tested edzheted, a leleked is felüdül! Nem állítom, hogy ez az örök élet titka, de a testi-lelki fittségé (fiatalságé?!) egészen biztos! Tarts velünk,l egyél te is a Prímafitt csapatunk tagja! Szeretettel várlak az órámon!

Tóthné Tünde Oktató

Sziasztok! Tóthné Tünde szakképzett aerobik sportedző vagyok. 12 éve a székesfehérvári Primafitt Sportegyesület oktatója. Célom, hogy az óráimon résztvevő lányok, nők megszeressék ezt a fajta mozgásformát és rendszeres részvételükkel tegyenek az egészségükért. A formás test, nőiesen kidolgozott izmok “csak hab a tortán”! Zárd a napot egy lendületes, teljesen kikapcsoló, alakformáló mozgással! Szeretettel várlak az óráimon!

Keresztyén Karolina Oktató

Sziasztok! Karolina vagyok, aerobik oktató és a mozgás szerelmese. 5 évvel ezelőtt találkoztam először a Primafitt edzéseivel a kötelező testnevelésóra keretein belül, azóta szenvedélyemmé vált ez a mozgásforma. Ez azért is nagy szó, mert előtte sosem volt fontos számomra a sportolás, mindig kihúztam magam a feladat alól. Először segédedzőként kezdtem pályafutásom a sportágban, azóta az aerobik suli elvégzésését követően edzőként is jelen vagyok a sportegyesületben. A torna oktatójaként 3 éve találkozhattok velem a székesfehérvári termünkben. Ha szeretnétek feltöltődni, mozogni egy jót, akkor tartsatok velem a következő órámon!

Herczogné Klárika Oktató

Sziasztok! Klárika vagyok, a Primafitt csapat oktatója. Optimista emberként 50 éves koromban úgy döntöttem, hogy a doktor javaslatára elkezdek sportolni és a magas vérnyomásomat mozgással megpróbálom kezelni. Elég ijesztőnek tűnt, hiszen mindig felmentett voltam tesiből, még a főiskolán is. Nekem bevált! Megtaláltam a tornát és a torna engem! Imádom, már több mint 20 éve gyakorolom és 10 éve oktatom. Arra buzdítom velem egykorú társaimat, hogy egészségük, fittségük érdekében mozogjanak rendszeresen. Gyertek próbjáljátok ki, legyen nekünk ez mindennapi vitamin! Várlak szeretettel!

%d blogger ezt szereti: